16-05-2022


Günümüzde yabancı dil bilmenin önemini tartışmanın gereksiz olduğunu net bir şekilde ifade edebiliriz. Bu nedenle her geçen gün daha fazla sayıda kişi online ya da örgün İngilizce dil eğitimi almayı tercih etmektedir. İngilizce öğrenme sürecini kolaylaştıran etkenlerin başında İngilizce konuşma pratiğinin yapılması gerekir. Online ve örgün eğitimlerde bu konuda öğrenciler istenilen fırsatları bulabilseler de birçok kişi yurt dışı İngilizce dil eğitim kurumlarını tercih eder. Bunun en önemli nedenlerinden biri kurs dışında kalan sürelerde diğer bir deyişle günlük hayat içerisinde de İngilizce konuşmak zorunda kalacaklarından daha etkili bir eğitim süreci yaşayacaklarını düşünmeleridir.


Malta Dil Eğitimi Nedir?

Malta dil eğitimi genellikle İngilizce öğrenmek için yurt dışını tercih edenlerin sıklıkla tercih ettiği bir eğitim programıdır. Malta dil eğitimi son yıllarda İngilizce öğrenmek ya da İngilizcesini geliştirmek isteyen kişiler arasında oldukça popülerdir. 


Sıfırdan İngilizce öğrenme süresi kişiden kişiye değişebilen bir durumdur. Bunun nedeni sözel ve sayısal hafızalar gibi kişilerdeki dil hafızasının da farklı olmasıdır. Dil öğrenmeye yatkınlığı olan kişilerin ortalama 3 ayda yabancı bir dili öğrenmeleri mümkün olmakla birlikte kaliteli ve disiplinli bir eğitim sürecine dahil olan herkes 6 ila 12 ay arasında bir sürede İngilizce öğrenebilir.


Kursa gitmeden İngilizce öğrenmek mümkün olmakla birlikte yabancı dil öğrenmek çok fazla okuma, yazma ve dinleme pratiğine gereksinim duyduğundan bu disiplinin yabancı dil kursu ile sağlanması çok daha kolaydır. Ayrıca yabancı dil eğitim kurumları belirli bir sistematik dahilinde eğitim programları uygular. Kursa gitmeden İngilizce öğrenmek bu nedenlerden dolayı daha uzun süreli bir öğrenme süreci haline gelmektedir.


Malta Dil Eğitimi Nasıl Alınır?

Malta dil eğitimi almak için ilk olarak eğitim alınması mümkün olan dil eğitim kurumları hakkında araştırmalar yapılmalıdır. Bu aşamada her bir öğrenci adayının önceliği; bütçesine ve hedefine göre okul, eğitim süresi ve konaklama seçmek olmalıdır. Malta dil eğitimi alınacak olan okul hakkında karar verildikten sonra öğrenci adayı eğitim kurumuna başvuruda bulunur. Kabul evrakları ulaştıktan sonra vize randevusu için konsoloslukla iletişime geçilir. Malta dil eğitimi kurumuna ödeme yapılıp vize evrakları teslim edilir. 


Malta Dil Eğitimi İçin Ne Yapılmalıdır?

Malta dil eğitimi almak için herhangi bir yaş sınırlaması bulunmaz. 18 yaşını geçen kişiler Malta vizesi almak içi başvuruda bulunabilir ve Malta dil eğitimi kurumlarına yabancı dil öğrenmek için kayıt yaptırabilirler. Malta dil eğitimi kurumlarının bazılarında 30 yaş üzeri öğrenci adayları için bu yaş grubuna yönelik sınıflar da yer almaktadır. 18 yaş altındaki öğrencileri Malta dil eğitimi kurumlarının kısa süreli yaz okullarından yararlanabilirler.


Neden Malta Dil Eğitimi Almalıyız?

Malta Akdeniz iklimine sahip olup hem eğitim hem tatil imkanı sunan bir ülkedir. Bu nedenle ülkemizden pek çok kişi Malta dil eğitimi kurumlarını tercih etmektedir. Malta’da dil eğitimi alan öğrenciler farklı ülkelerden ve kültürlerden kişilerle tanışabilir ve bolca dil pratiği yapabilirler. 


Malta dil eğitimi kurumları fiyatları bu konuda eğitim alınabilecek birçok ülkeye göre çok daha uygundur. Bu sayede daha ekonomik fiyatlarla kaliteli bir yabancı dil eğitimi almak mümkün olmaktadır. 


Malta Dil Eğitimi Avantajları Nelerdir?

Malta’nın resmi dili İngilizce’dir. Bu nedenle Malta dil eğitimi kurumlarını tercih eden kişiler günlük yaşantılarının her anında pratik yapma imkanına sahip olurlar. Diğer yandan Malta’nın iklimi ülkemiz iklimine benzer olduğu ve ülke Türkiye’ye yakın bir konumda bulunduğu için burada yabancı dil eğitimi görmek isteyen öğrenciler zorluk yaşamazlar. Malta’ya vize almak, İngilizce konuşan diğer ülkelere göre oldukça kolaydır. Özellikle yeşil pasaport sahibi olan kişiler bu konuda büyük avantaj sahibidirler. 12 haftaya kadar dil eğitimi alma amacıyla Malta’ya gidecek olan öğrencilerin vize başvurusunda bulunmaları gerekmez. Malta’dan diğer Avrupa ülkelerine geçiş yapmak da oldukça kolaydır. Malta’da uzun dönem dil eğitimi alacak olan öğrenciler İspanya ve İtalya gibi ülkeleri kolaylıkla ziyaret edebilirler.


Malta Dil Eğitimi Alabileceğiniz Yerler


Malta dil eğitimi; okulların yüksek eğitim standartları, ekonomik fiyatları ve ülkenin uygun bir iklime sahip olması nedeniyle yurt dışı dil eğitim kurumlarında eğitim almak isteyen kişiler için en doğru seçenekler arasında yer alır. Akdeniz’in orta bölümlerinde bir ada ülkesi olan Malta’nın başkenti Valetta’da çok sayıda dil eğitim kurumu vardır. St.Julian’s şehrinde de birçok kaliteli ve modern dil okulu vardır. Malta’daki dil okulları başarılı eğitim programları ve öğrencilerine sağladıkları sosyal olanaklar ile dikkat çekmektedirler. Bu kapsamda Malta dil eğitimi okullarında genel, akademik, yoğun, mesleki İngilizce ve özel ders eğitim programları yüksek kalite ile sunulmaktadır. Birçok dil okulu konaklama ve eğitim hizmetlerini birleştirmekte ve öğrencilerine uygun paket fiyatlar sunmaktadır.


Malta Dil Eğitimi Fiyatları


Malta dil eğitimi fiyatları; tercih edilen dil eğitimi kurumuna, eğitimin süresine, konaklama seçeneklerine ve benzeri detaylara göre değişiklik gösterebilmektedir.

İLETİŞİM FORMU

DİĞER İÇERİKLERİMİZ
FİYAT TEKLİFİ AL